Menu

Anunțuri

Conferința de lansare 31.03.2011

Postat de Administrator (admin) pe Mar 22 2011
Anunțuri >>

COMUNICAT DE PRESA

Conferinta de lansare a proiectului

Calificarea si recalificarea - O noua sansa pentru viitorul tau

 

Orasul Baia Sprie si Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca Maramures lanseaza oficial proiectul Calificarea si recalificarea - O noua sansa pentru viitorul tau”, prin care se va facilita accesul persoanelor somere pe piata fortei de munca. Proiectul a fost demarat la 1 ianuarie 2011 si va fi implementat pe o perioada de 24 de luni.

 

Proiectul are ca obiectiv principal imbunatatirea accesului somerilor inregistrati pe piata muncii prin participarea acestora la programe integrate de informare, consiliere, mediere si formare profesionala.

 

Obiectivele specifice vizate prin activitatile proiectului sunt: identificarea si selectarea a 4 cursuri de formare profesionala in functie de profilul economic al zonei pentru a califica/ recalifica profesional 250 someri inregistrati care formeaza grupul tinta pentru sprijinirea reinsertiei profesionale a acestora;  reinsertia unui numar de 50 de someri inregistrati pe piata muncii prin participarea acestora la activitati de informare, consiliere profesionala si mediere a muncii si la cursuri de formare profesionala; reinsertia unui numar de 15 someri de lunga durata din grupul tinta pe piata muncii prin participarea acestora la serviciile oferite de centrul de informare, consiliere profesionala si mediere a muncii.

 

Activitatile principale ale proiectului sunt campania de constientizare pentru someri, deschiderea unui centru de informare, consiliere si mediere a muncii in Baia Sprie, furnizarea unor cursuri gratuite de formare profesionala, facilitarea insertiei si reinsertiei persoanelor somere pe piata fortei de munca din zona orasului Baia Sprie.

 

Lansarea proiectului „Calificarea si recalificarea - O noua sansa pentru viitorul tau” va avea loc in 31 martie 2011, ora 11.00 in Sala de Conferinte a Hotelului Suior, Baia Sprie.

 

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactat!

 

Raul Nastai

Responsabil Informare si Publicitate

0745.855.802

formare_baiasprie@yahoo.com.

Ultima schimbare: Jun 24 2011 la 10:26 AM

Inapoi