Menu

Anunțuri

Continua Campania de Conştientizare pentru şomeri

Postat de Administrator (admin) pe Feb 02 2012
Anunțuri >>

 

Continua Campania de Conştientizare pentru şomeri

 

Orașul Baia Sprie in parteneriat cu Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Maramures,continua in anul 2012Campania de Conştientizare in cadrul proiectului „Calificarea si recalificarea - O noua sansa pentru viitorul tau”.

Scopul campaniei  este de a conştientiza persoanele şomere cu privire la riscurile şomajului de lungă durată si la importanta urmarii unor cursuri de calificare profesională in vederea cresterii sanselor de angajare.

Din vara anului 2011 in Baia Sprie functioneaza Centrul de Informare, Consiliere Profesionala și Mediere a Muncii , in cadrul caruia somerii si orice persoana in cautarea unui loc de munca beneficiaza de servicii gratuite oferite de catre un psiholog și un mediator.

În cadrul proiectului ”Calificare si recalificare – O noua sansa pentru viitorul tău ” Orașul Baia Sprieîn parteneriat cu  AJOFM Maramureş,  derulează gratuit, 8 cursuri de formare profesională: ingrijitoare batrani la domiciliu, lucrator in izolatii, cofetar-patiser, brutar, agricultor in culturi vegetale si crescator de animale, apicultor, pavator si camerista.Diplomele obținute sunt recunoscute la nivel național si european.

Campania de conştientizare va cuprinde 4 întâlniri , care se vor desfășura în localităti din judetul Maramures. Primele două  întâlnirivoravea loc marti 7 februarie 2012, la sediul primăriei din localitatea Băiuț la ora 11:00,respectiv  la sediul primăriei din localitatea Cupseni la ora 14:00.  A doua zi, miercuri 8 februarie 2012 vor avea loc ultimele două întalniri: prima va fi  în Sala de ședințe din sediul Primariei  localitatii Șișești la ora 11:00, iar a doua la Casa de Cultură din Baia Sprie la ora 13:00 .

Orașul Baia Sprie, din judetul Maramureș, are experiență relevantă în ceea ce privește implementarea și monitorizarea cu succes a unor proiecte de dezvoltare economică, socială și de infrastructură, prin implementarea direcțiilor strategice prevăzute în Strategia de dezvoltare a orașului Baia Sprie și a unor proiecte individuale finanțate atât din fonduri locale cât și din fonduri nerambursabile.

Vă aşteptam să participaţi în număr cât mai mare la întâlnirileorganizate in cadrul campaniei de conştientizare.

Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați !

Raul Nastai

Primăria Orașului Baia Sprie

0745.855.802

baiasprie.posdru@gmail.com

Ultima schimbare: Feb 02 2012 la 7:26 AM

Inapoi