Menu

Anunțuri

Lansarea Centrului de Informare, Consiliere Profesională şi Mediere a Muncii

Postat de Administrator (admin) pe Jun 22 2011
Anunțuri >>

Baia Sprie, 22 Iunie 2011

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Lansarea Centrului de Informare, Consiliere Profesională şi Mediere a Muncii

 

Orașul Baia Sprie, în parteneriat cu Agentia Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Maramureș(AJOFM Maramureș), organizeaza evenimentul de lansare a Centrului de Informare, Consiliere Profesionala și Mediere a Muncii, demarat in cadrul proiectului “Calificarea și recalificarea - O nouă șansă pentru viitorul tău”.

 Rolul Centrului de Informare, Consiliere Profesională și Mediere a Muncii este de a oferi servicii de informare, consiliere profesionala si mediere a muncii, precum si sprijinirea somerilor inregistrati din orasul Baia Sprie, in cautarea unui loc de munca si reintegrarea acestora pe piata muncii. Serviciile desfasurate in cadrul centrului sunt gratuite pe perioada de desfasurare a proiectului.

 Centrul va funcționa atât pe durata de implementare a proiectului Calificarea și recalificarea - O nouă șansă pentru viitorul tău, 2011-2013, cât și după încheierea acestuia.  

 Acest centru a fost creat pentru a veni in sprijinul locuitorilor din orasul Baia Sprie.

 Lansarea Centrului de Informare, Consiliere Profesionala si Mediere a Muncii Baia Sprie, va avea loc în data de 28.06.2011, ora 12:00, în Orașul Baia Sprie, str. Săsar, nr. 2, jud. Maramureșîn incinta clădirii ”Impozite și taxe”.

  

Vă mulţumim!

Pentru mai multe detalii nu ezitaţi să ne contactaţi.

 

Raul Nastai

Responsabil Informare şi Publicitate

0755.089.403

formare_baiasprie@yahoo.com

Ultima schimbare: Jun 24 2011 la 10:22 AM

Inapoi