Menu

Anunțuri

Targ de joburi 30 octombrie 2012

Postat de Administrator (admin) pe Oct 26 2012
Anunțuri >>

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Targ de joburi pentru șomeri

Partenerul Agentia Judeteană pentru Ocuparea Fortei de Muncă Maramures, Orasul Baia Sprie in calitate de Beneficiar al proiectului cu titlul„Calificarea si recalificarea - O noua sansa pentru viitorul tau”  văinvită marti, 30 octombrie, incepand cu ora 12, la a doua editie editie a Targului de Joburi, actiune care se adreseaza somerilor din judetul Maramures. Evenimentul se va desfașura în incinta Casei de Cultura  din orașul Baia Sprie.

În cadrul acestui eveniment au fost invitați o serie de agenți economici din Maramureș, în mare parte cei care îsi desfășoară activitatea în raza orașelor Baia Sprie și Baia Mare. Deasemenea au fost invitați peste 80 de șomeri și persoane în cautarea unui loc de muncă.

Intalnirea va fi organizata cu scopul de a oferi informaţii cu privire la proiect: posibile locuri de muncă oferite de angajatori, detalii cu privire la modalităţile de desfăşurare a  cursurilor, precum şi alte detalii specifice cu privire la proiect.

Șomerii au ocazia ca în cadrul acestui eveniment să afle care sunt cerințele de pe actuala piaţă a muncii și vor discuta cu angajatorii despre posibilitatea de a-şi găsi un loc de muncă.

Obiectivul principal al proiectului este creșterea șanselor de inserție pe piața muncii prin desfășurarea unor cursuri de pregătire profesională și organizarea de  târguri de locuri de muncă.

DATE DE CONTACT:

D-na SZAKACS MONICA
Responsabil relatia cu grupul tinta

Telefon: 0755-089401

E-mail: formare_baiasprie@yahoo.com

Site: www.fondurieuropene.baiasprie.ro

Ultima schimbare: Dec 14 2012 la 12:11 AM

Inapoi